BARBECOOK


Wist u dat Barbecook meer is dan een barbecuemerk? Het is uw partner in het creëren van leuke momenten. Van de eerste schets tot de laatste details, Barbecook creëert producten die u helpen om elk moment in het leven te vieren. Of het nu winter of zomer is, in de stad of op het platteland, met een stel vrienden, met familie of met z'n tweetjes, Barbecook is hét Belgische barbecuemerk dat mensen samenbrengt.


Dankzij onze passie voor vuur en grillen, zijn we ervan overtuigd dat we u de beste Barbecook-ervaring ooit kunnen bieden. De eerste Barbecook barbecue werd op de markt gebracht in 1985. Sindsdien heeft Barbecook slechts één missie: investeren in innovatie en barbecueën leuker, handiger en makkelijker maken. We proberen esthetische en gebruiksvriendelijke oplossingen te vinden, met verschillende antwoorden voor elke gelegenheid en elke levensfase.


Ons uitgebreid assortiment barbecues bestaat uit houtskool-, gas-, elektrische en meeneembarbecues, maar ook uit plancha's, rookovens, vuurschalen en een ruim assortiment barbecue-accessoires.


Barbecook is een ode aan de mooie dingen van het leven, aan het samenzijn, aan lang en gezellig tafelen en vooral aan de enorme diversiteit van onweerstaanbare barbecuebereidingen.


Barbecook, de smaak van plezier!

location-redirect.choose_language